You are currently viewing 2022 metų mados tendencijos, kurias turite žinoti, jei domina audiniai internetu

2022 metų mados tendencijos, kurias turite žinoti, jei domina audiniai internetu

Kiekvienų metų pradžioje pasaulio madų sostinėje Paryžiuje vykstanti dizaino mugė „Maison & Objet“ buvo atidėta dėl koronaviruso Prancūzijoje. Tačiau už Atlanto grupė dizaino fanatikų, kurie yra įvairių tekstilės prekių ženklų atstovų susibūrė suktam, kad naujausios baldų tekstilės mados tendencijos būtų pristatytos profesionalams bei dizainu besidomintiems žmonėms.

Šiais metais viena iš baldinių audinių internetu tendencijų – visi įmanomi rožinės spalvos atspalviai. Tai yra suvokiama kaip moteriškas, romantiškas, švelnus stilius, kuris gali būti nuo tamsios rožinės spalvos iki koralų, vos rausvos spalvos. Kreidos rožinė spalva ir panašūs jos tonai pasižymi subtiliu rafinuotumu, švelnina raštą, įveda į interjerą jaukumo ir žavingiausiu būdu užfiksuoja šviesą. Baldiniai audiniai internetu populiarėja ir įprasti tampa lino ir medvilnės apmušalai.

Kita, vis labiau pamėgiama dizaino tendencija – marmuriniai raštai. Jie laikomi ne senstančiais, labiau klasikiniais audiniais. Marmuriniai raštai tampa ypatingai madingi, kai jie naudojami, tarsi atkartojami ant tapetų ir baldinių audinių, tačiau nesvarbu, kokių atspalvių –  įvairių atspalvių mišinys ypač madingas. Marmuriniai audiniai internetu sulaukia vis daugiau dėmesio, nes atrodo elegantiškai, kai  naudojami sofų ar kėdžių, minkštų sofų aptraukimui.

Raštai ir įvairūs abstraktūs linijų piešiniai yra dar viena dizaino tendencija, kuri yra vis labiau populiarėjanti, kai domina audiniai internetu. Juodo ir balto raštų deriniai yra universalūs, lengvai derinami ir visada stilingas. Šį sezoną ant tekstilės skatinama drąsa ir piešinių, raštų, įskaitant klasikinius gyvūnų raštus.

Jei pastebite interjero salonuose vis daugiau audinių su šešėliais, ombre efektas ypatingai mėgiamas šių metų interjere. Ombré – tai spalvų tonai, kurie blunka nuo šviesaus iki tamsaus tos pačios spalvos atspalvių.

Egiptietiški ir antikiniai motyvai yra tai, kas šių dienų interjero madoje sukuria magijos elementą. Jie, naudojami ir derinami su dekoratyviniais elementais pateikiami kaip naujas žvilgsnis į senovės civilizaciją. O naudojant šią naują tendenciją kuriant audinius, namuose įveda jaukumo, originalaus, ne kičinio ar įprasto dizaino vizulą.

Parašykite komentarą