2023 metų populiariausi filmai: nuo veiksmo iki komedijos
2023 metų populiariausi filmai: nuo veiksmo iki komedijos

2023 metų populiariausi filmai: nuo veiksmo iki komedijos

2023 metai kino pasaulyje buvo kupini įvairių filmų, kurie patenkino įvairių žiūrovų poreikius. Nuo veiksmo trilerių iki komedijų. Tad šiais metais patinkačius filmus galima rasti kiekvienam.

Veiksmo filmai

Veiksmo filmai buvo vieni populiariausių 2023 metais.

Tarp populiariausių buvo:

  • „John Wick: Chapter 4” – ketvirtoji dalis populiarioje veiksmo franšizėje, kurioje Keanu Reevesas vėl vaidina titulinį veikėją.
  • „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” – septintoji dalis populiarioje veiksmo franšizėje, kurioje Tom Cruise’as vėl vaidina Ethaną Huntą.
  • „The Marvels” – Marvel Cinematic Universe filmas, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka Brie Larson, Teyonah Parris ir Iman Vellani.

Komedijos

2023 metais buvo išleista ir keletas populiarių komedijų.

Tarp jų:

  • „The Adam Project” – science fiction komedija, kurioje Ryan Reynolds vaidina vyrą, kuris keliauja atgal į praeitį ir susitiksta su savo jaunesniuoju savimi.
  • „The Lost City” – komedija apie romantišką rašytoją, kurią pagrobia milijardierius, kad ji jam padėtų rasti prarastą miestą.
  • „Senior Year” – komedija apie paauglę, kuri po 20 metų komos pabunda ir nusprendžia grįžti į mokyklą, kad galėtų dalyvauti savo svajonių išleistuvėse.

Kiti populiarūs filmai

Be veiksmo ir komedijų, 2023 metais buvo išleista ir keletas kitų populiarių filmų:

  • „Top Gun: Maverick” – antroji populiaraus 1986 metų filmo dalis, kurioje Tom Cruise’as vėl vaidina Pete’ą „Mavericką“ Mitchellą.
  • „The Batman” – superherojų filmas, kuriame Robert Pattinson vaidina Batmaną.
  • „Everything Everywhere All at Once” – mokslinės fantastikos komedija, kurią režisavo Danielis Kwanas ir Danielis Scheinert.

Išvados

2023 metai kino pasaulyje buvo kupini įvairių filmų, kurie patenkino įvairių žiūrovų poreikius. Nuo veiksmo trilerių iki komedijų.

Veiksmo filmai, tokie kaip „John Wick: Chapter 4” ir „Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One”, sužavėjo žiūrovus savo įspūdingomis veiksmo scenomis ir įdomiais siužetais. Komedijos, tokios kaip „The Adam Project” ir „The Lost City”, privertė žiūrovus juoktis ir atsipalaiduoti.

Be to, 2023 metais buvo išleista keletas įspūdingų filmų, kurie sulaukė kritikų pripažinimo. Tai tokie filmai kaip „Everything Everywhere All at Once”, „The Batman” ir „Top Gun: Maverick”.

O kokie 2023 metų filmai labiausiai patiko jums?

Parašykite komentarą